headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Waalwijk. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133027 WhatsApp

Professionele hulp bij nekpijn

Professionele aandacht bij nekpijn

Je hebt last van je nek, vaak straalt het uit naar je hoofd. Het is eng en ook vermoeiend. Spierontspannende pijnstillers als ibuprofen helpen maar weinig. Je nek is een belangrijk schakelpunt in je lijf die professionele aandacht verdient. Maak daarom vandaag nog een afspraak en laat je behandelen door onze ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten.

Nekpijn is een signaal

De pijn die je in nek voelt komt van verkrampte spieren. Het is niet altijd meteen duidelijk wat de oorzaak is. Vaak is het een combinatie van stress, houding en beweeggedrag. Heb je vooral last als je wakker wordt? Doe hier de zelftest om te ontdekken of jouw nekpijn door een verkeerde slaaphouding komt.

Ontspanning en voorkomen van nekklachten

Tijdens de behandeling voor jouw nekklachten zorgen we ervoor dat de spieren die verkrampt zijn ontspannen en weer soepel worden. Daarnaast onderzoeken we wat de oorzaak is zodat we de klachten weg kunnen nemen én ervoor kunnen zorgen dat ze niet snel meer terugkomen.

Een persoonlijk behandelplan

Er zijn verschillende manieren mogelijk om nekpijn te behandelen. Met onze kennis en ervaring zijn we goed in staat een behandelplan op te stellen die bij jou persoonlijk past. We begeleiden het verloop en leren je hoe je oefeningen kunt doen. Of je nu semi-prof-sporter bent of voorzichtige senior: je krijgt een behandeling waar je je goed bij voelt en waar je beter van wordt.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

641 patiënten geven ons 4,7 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top