headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Waalwijk. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Wat is fysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133027 WhatsApp

Wat is fysiotherapie?

Een fysiotherapeut is specialist in spieren, gewrichten en een deel van de zenuwen. Je kunt terecht met al je vragen en klachten over bewegen, houding en sport. Van moeite hebben met bewegen tot een pijnlijk gewricht. Van een blessure door het sporten tot een chronische klacht.

Een gesprekje helpt

Veel klachten hebben met houding en beweging te maken. Hoofdpijn, niet kunnen slapen, osteoporose – enzovoort.

We kunnen je het beste op weg helpen als we je even spreken tijdens een eerste afspraak. Dan weet je wat er speelt en hoeveel tijd het je zo’n beetje gaat kosten – ook fijn voor werk of voetbalteam om te weten.

Balans en kracht met fysiotherapie

Een fysiotherapeut’s beste ‘gereedschap’ dat ben jij. De oefeningen die je gaat doen, de veranderingen in houding, aanpassingen in leefstijl. Ze zijn de kern van je herstel.

Je fysiotherapeut zal er veel aandacht aan besteden om het goed aan te laten sluiten bij wat je wilt, kunt en verwacht. Zodat je vooruit gaat zonder te forceren. Met sterke en soepele spieren. Met een gebalanceerde houding.

Naast herstel nu, is elke behandeling erop gericht om herhaling te voorkomen. Soms zit hem dat in een simpele aanpassing van je warm-up voor het sporten. Een andere keer is het lastiger en zul je moeten werken aan houding, of hoe je beweegt.

Waar moet je op letten als je een fysio kiest?

Als je een fysiotherapeut kiest, let dan op de BIG-registratie en de aansluiting bij een beroepsvereniging. En kijk of het klikt. Als je elkaar begrijpt, werkt de behandeling beter. Daarover gesproken: Lees ook over wat de behandelmethoden zijn. Hoewel er voor de meeste klachten standaardbehandelingen zijn geeft elke praktijk er toch haar eigen draai aan. En dan is het goed om te controleren of dat bij je past.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

641 patiënten geven ons 4,7 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top